Interview with Aaliyaan Chaudhary, Fiverr Super Seller!

February 5, 2017
34 Shares 457 Views

Assalam o Alikum Mr. Aaliyaan Chaudhary, and welcome to the show, “Interview on Howtk”. It’s our honor to have a guest like you for an interview, as you’ve become an inspiration of many young guns who want to work online.

Aaliyaan: Thank you very much. It’s a great honor for me as well to be a part of little youth empowerment J




Now let’s come to the interview:

Q#1: We would like to read about you, please tell us, who is Aaliyaan Choudhry?

Answer:  Honestly, Just An ordinary guy.

Q#2: When and how you start your online career, what was the main goal behind it?

Answer:  I started my journey back in 2012 with a “love” blog. It was just to publish my writings online. Later on, I found web development a little charming in terms of learning and managing my blogs. This led me to learn WordPress coding. I never had a nature of doing a 9-5 job. I guess that was the opportunity for me too peruses my dreams. A little passion and determination made me what I am today, Alhumdullilah.

Q#3: As many of may know about your Fiverr success, tell us, how long it took to happen for you?

Answer: Well, it took me almost 7 months to make my first $100. Things went easier later on and almost after 14 months, I became a top rated seller.

Q#4: We’ve seen you’re very much active of facebook, helping people; so why don’t you make a Group for a better place to manage?

Answer: Honestly, I try my best to answer all the personal queries I receive in my inbox. I am not in the favor of creating groups. I believe, there should be one big group for everyone where they can learn and grow together.

Q#5: What you think freelancing as a full professional career for a fresh graduate?




Answer:  It changed my life. It was pretty hard for me to manage during my graduation but few years of sleepless nights were worth the struggle. When you become a freelancer, it’s never the end. You need plenty of different people on daily basis, get dozens of new ideas to work on. Today, freelancing is probably just the 15% I do. Even sky is not the limit.

Q#6: Best Freelancing platform you suggest and why?

Answer: I had tried Upwork, freelance, PPH. But, I found Fiverr pretty easy and best in a way that here, buyers find you. You don’t have to find them. That’s the best thing about gig economy.

Q#7: What will you suggest to a newbie who just comes in the online field? I mean for working point of view?

Answer: You are the inspiration for your ownself. Think what you are today and what you want to be. Remember, there is no shortcut to success if you want to play for a long term.

Q#8: What you think about IT Sector in Pakistan? Growth rate, Jobs, opportunities and economic benefits;

Answer:  We are producing slaves in colleges and universities. I wish there would be a separate empowerment course to be taught in universities at least. Life is hard outside in corporate section, very hard.

Q#9: Any Special message to Youth/Professionals/ from you;

Answer: Never try to steal from other. If you want to taste the real beauty of yourself, go and earn it with respect. Never lose hope. The world is yours!

Thank you so much for your precious time. We are very grateful for it. We hope, our reader will get some useful info out of this special interview. Keep Inspiring Mr. Aaliyaan! You’re real pride of Pakistan. Long Live!

You may be interested

Women’s Fibromyalgia Symptoms, Causes,Tests and Cure
Articles
21 shares374 views
Articles
21 shares374 views

Women’s Fibromyalgia Symptoms, Causes,Tests and Cure

Muhammad Awais - Mar 07, 2017

Fibromyalgia is the most common musculoskeletal condition after Osteoarthritis. Women's Fibromyalgia is often misdiagnosed and misunderstood. It's characteristics include disturbed muscle,…

Top 10 Home Business Ideas For Parents
Articles
18 shares432 views
Articles
18 shares432 views

Top 10 Home Business Ideas For Parents

Muhammad Awais - Feb 25, 2017

Business ownership can certainly be time-consuming but if you are a mom (or dad) and want to start a business…

3 Ways to Drive Huge Amounts of Traffic of your Blog
Blogging
11 shares447 views
Blogging
11 shares447 views

3 Ways to Drive Huge Amounts of Traffic of your Blog

Muhammad Awais - Feb 23, 2017

Hello Friend! how are you all! I know your are fine and well. Today's our topic is 3 Ways to…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

CommentLuv badge